rucola in a wooden spoon on a wooden table
Руккола – невибаглива, швидко нарощує зелену масу і має корисні властивості для нашого здоров’я.
Насіння руколи можна висівати відразу у відкритий ґрунт. Але важливо вибрати правильне місце.
У період довгого світлового дня зелень рано викидає квітконоси, що забезпечує гіркий смак листя.
Але уникнути цього явища досить просто. Потрібно посадити зелень у місці, де світло розсіяне. Воно згладить негативну умову для смакових якостей руколи.
Тому досвідчені городники висівають руколу поруч із високорослими та плетистими культурами. Наприклад, поблизу кукурудзи, гороху, квасолі чи огірків.
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.