Деякі господині замислюються, в яку воду опускати сирі яйця – в холодну або окроп.
Головне правило варіння яєць – уникнути перепаду температур, тому в киплячу воду яйця класти не можна в жодному разі.
Яйця потрібно дістати із холодильника за півгодини до варіння. Воду при цьому краще використовувати кімнатної температури.
Не забувайте трохи підсолити воду. Коли вона закипить, зменшіть вогонь, щоб яйця не билися об стінки каструлі.
Після варіння не поспішайте діставати яйця, залиште їх на кілька хвилин у гарячій воді, потім залийте холодною, тоді вони легко почистяться.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.
Для виходу на пенсію необхідно мати певний стаж, і для його підтвердження потрібна трудова книжка.
Кулінарні книги Дарії Цвєк вийшли загальним накладом понад п’ять мільйонів примірників. А «Солодке печиво» стало…
Людина несподівано отримала листа від податкової служби, в якому йдеться про необхідність сплатити податок за…
Генеральний штаб ЗСУ повідомив про стан дій на ранок 13 квітня: загалом, за вчора, зафіксовано…
З 1 січня 2025 року в Україні скасували МСЕК. Тепер інвалідність встановлюють по-новому – виходячи…
Уже з 14 квітня стартує друга хвиля видачі безкоштовних продуктових наборів. Соціальна ініціатива передбачає підтримку…