Деякі господині замислюються, в яку воду опускати сирі яйця – в холодну або окроп.
Головне правило варіння яєць – уникнути перепаду температур, тому в киплячу воду яйця класти не можна в жодному разі.
Яйця потрібно дістати із холодильника за півгодини до варіння. Воду при цьому краще використовувати кімнатної температури.
Не забувайте трохи підсолити воду. Коли вона закипить, зменшіть вогонь, щоб яйця не билися об стінки каструлі.
Після варіння не поспішайте діставати яйця, залиште їх на кілька хвилин у гарячій воді, потім залийте холодною, тоді вони легко почистяться.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…