Деякі господині замислюються, в яку воду опускати сирі яйця – в холодну або окроп.
Головне правило варіння яєць – уникнути перепаду температур, тому в киплячу воду яйця класти не можна в жодному разі.
Яйця потрібно дістати із холодильника за півгодини до варіння. Воду при цьому краще використовувати кімнатної температури.
Не забувайте трохи підсолити воду. Коли вона закипить, зменшіть вогонь, щоб яйця не билися об стінки каструлі.
Після варіння не поспішайте діставати яйця, залиште їх на кілька хвилин у гарячій воді, потім залийте холодною, тоді вони легко почистяться.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…