Новини

Тефтелі з рисом – який інгредієнт потрібно додати, щоб вони вийшли ніжними

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г,
  • рис відварений – 150 г,
  • твердий сир – 100 г,
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.,
  • томатна паста – 1 столова ложка,
  • яйце – 1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • панірувальні сухарі – 100 г,
  • зелень, сіль та рослинна олія – за смаком.

Приготування:

  1. У фарш додати сіль, перець, тертий сир, відварений рис, рубану зелень та яйце.
  2. Суміш ретельно перемішати та сформувати маленькі кульки.
  3. Кульки запанувати в сухарях і викласти на лист.
  4. Пасерувати цибулю, моркву та томат.
  5. Залити соусом тефтелі і поставити запікатися в духовку до готовності.

Тефтелі можна приготувати на сковороді: злегка обсмажити і тушкувати в соусі до готовності.

Новое на сайте

  • Новини

Що ховається у підземеллях України: найзагадковіші та найвражаючі печери

Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…

21/08/2025 06:22
  • Новини

Чи відновлять доплати до пенсії пенсіонерам з 9 регіонів – що повідомили в Мінсоцполітики

Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…

21/08/2025 05:33
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36