Звичні печериці, приготовані за цим рецептом, набувають зовсім нового смаку.
300 г печериць,
по 1 ст. ложці соєвого соусу, оливкової олії та бальзаміку,
часник, розмарин, спеції – за смаком,
1 яйце, 100 г панірувальних сухарів,
1 ст.ложка борошна.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…