квашена капуста – 300 г,
свіжа капуста – 300 г,
свіжі гриби – 250 г,
картопля – 1-2 шт.,
олія – 2 столові ложки,
вода – 200 мл,
сіль, перець та зелень – за смаком.
Приготування:
Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…
Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.