гречана крупа – 1 склянка,
картопля – 3 шт.,
морква – 1 шт.,
цибуля – 1 шт.,
вода – 1/2 склянки,
олія, сіль, перець і зелень – за смаком.
Подавати гречаники гарячими, прикрасивши зеленню.
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Багато хто вважає, що англійську мову найкраще починати вивчати з дитинства. Проте дорослі учні часто…
У вересні в Білорусі відбулися військові навчання «Захід-2025», які загострили увагу до так званого Сувальського…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…
Хочеться чогось смачного та ситного без зайвої метушні? Спробуйте картоплю, фаршировану м'ясом та яйцями! Ця…