гречана крупа – 1 склянка,
картопля – 3 шт.,
морква – 1 шт.,
цибуля – 1 шт.,
вода – 1/2 склянки,
олія, сіль, перець і зелень – за смаком.
Подавати гречаники гарячими, прикрасивши зеленню.
Комунальні платежі залишаються дуже важливою частиною щомісячних видатків кожної української родини. В умовах воєнного стану…
Цей яблучний штрудель легко приготувати вдома. Все, що вам потрібно – трохи терпіння та кілограм…
Наразі скарги на рішення щодо інвалідності розглядає Центр оцінювання функціонального стану людини. Дізнайтеся, як подати…
Якщо ви вирішили отримувати пенсію в іншому банку, достатньо подати електронну заяву через портал ПФУ.…
Збирати гриби можна не лише у лісі, а й на дачі. Експерт поділився секретами вирощування…
Літо розпочалося, а з ним прийшла і спека. Освіжитися в таку погоду найкраще допоможе холодний…