red wine bottle and wine glass on wodden barrel
Мерло – це французький технічний сорт винограду, що використовується для виробництва червоних вин. Мерло люблять за його середню танінність та стриману кислотність. За ягідний смак та аромати смородини, ожини, вишні та малини. Молоде вино зачарує вас нотками фіалки, сливи та какао. А більш зріле, витримане в бочці, солодкуватими нотками та ароматом шкіри. Але не забувайте, що Мерло – справжній хамелеон. Особливості клімату, різні технології вініфікації та ваш Мерло у келиху буде сповнений сюрпризів.
Мерло чудово поєднується з різними продуктами. Його сміливо можна подавати зі стравами з курки, індички або зі злегка пряним темним м’ясом. Приємно здивує поєднання витриманого Мерло та козиного сиру. А ось із рибою Мерло краще не подавати.
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…
Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…
В Україні ухвалили важливі зміни, що стосуються військовозобов'язаних. Що саме змінилося.
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС часто не розуміють, чому їм призначають пенсію за віком. Пояснює…