Новини

Щоб оладки вийшли пухкими, потрібно додати секретний інгредієнт

Інгредієнти:

манна крупа – 500 г,

кефір – 250 мл,

яйця – 2 шт.,

цукор – 1 столова ложка,

сіль – 1 дрібка,

сода – 0,5 чайної ложки,

масло – 50 мл.

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром та сіллю в однорідну масу.
  2. В яєчну суміш додати кефір і ретельно перемішати.
  3. Поступово додати манну крупу, постійно помішуючи.
  4. Залишити тісто настоюватись одну годину, щоб манка набухла.
  5. Додати в манне тісто соду і ретельно перемішати.
  6. Смажити оладки на розпеченій сковороді до золотистого кольору з кожного боку.

Новое на сайте

  • Новини

Навіщо треба їсти перець різних кольорів – поради лікарів

Яскравий різнобарвний болгарський перець не просто прикрашає страви, а працює як натуральні ліки. Дізнайтеся, чим…

19/10/2025 07:41
  • Новини

Доплата до пенсії до 570 гривень: хто отримає та чи потрібно писати заяву до Пенсійного фонду

Українці, крім пенсій, можуть отримувати ще й різні доплати, серед яких одна викликає найбільшу кількість…

19/10/2025 06:33
  • Новини

У неділю сонце “вибухне”:19 жовтня Землю накриє потужна магнітна буря

19 жовтня очікується масштабний геомагнітний шторм. Як уникнути поганого самопочуття?

18/10/2025 21:00
  • Новини

Чи рятує сіль від конденсату у помешканні: пояснення експертів

Миска з сіллю на вікні. Дізнайтесь наскільки ефективний цей засіб від надлишкової вологи.

18/10/2025 20:00
  • Новини

Не треба ходити в ліс: вирощуємо печериці просто у квартирі

Як виростити гриби на балконі чи в погребі? Отримайте гарний урожай за 3 місяці без…

18/10/2025 18:55
  • Новини

Ідеальна осіння закуска: як приготувати смажені баклажани з часником за 20 хвилин

Золотисті баклажани з часником і зеленню без гіркоти. Головний секрет ароматної страви.

18/10/2025 17:55