Особливо шкідливе для серця червоне м’ясо, пише dpchas.
За результатами дослідження, вживання менше 350 г необробленого червоного м’яса на тиждень знижує ризик виникнення серцевих захворювань та інсульту, зазначають фахівці. Однак кожні додаткові 100 грамів цього продукту в день, що перевищують рекомендований рівень, пов’язані з підвищенням ризику інсульту на 12%.
Дослідники повідомляють, що для серця можуть бути корисними й білкові «замінники» червоного м’яса: нут, соя, горіхи. Вони сприяють зниженню рівня холестерину.
Щодо курятини — то вона абсолютно нейтральна для здоров’я. Вживання її в їжу не завдає шкоди, але таке м’ясо не має особливих переваг.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як розпізнати інсульт.
7 квітня в Україні відзначають Всесвітній день здоров'я. Християни вшановують пам'ять святого преподобного Юрія Мелітійського.…
До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?