Особливо шкідливе для серця червоне м’ясо, пише dpchas.
За результатами дослідження, вживання менше 350 г необробленого червоного м’яса на тиждень знижує ризик виникнення серцевих захворювань та інсульту, зазначають фахівці. Однак кожні додаткові 100 грамів цього продукту в день, що перевищують рекомендований рівень, пов’язані з підвищенням ризику інсульту на 12%.
Дослідники повідомляють, що для серця можуть бути корисними й білкові «замінники» червоного м’яса: нут, соя, горіхи. Вони сприяють зниженню рівня холестерину.
Щодо курятини — то вона абсолютно нейтральна для здоров’я. Вживання її в їжу не завдає шкоди, але таке м’ясо не має особливих переваг.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як розпізнати інсульт.
Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій зареєстрував майнові права на музику і слова пісень,…
Чи дійсні в Україні та за кордоном заламіновані свідоцтва про народження, шлюб або дипломи? Роз’яснення…
Нові правила виходу на пенсію. За яких умов можна отримати максимальну суму виплат та як…
На початку тижня атмосферні фронти зі сходу, а також циклонічна діяльність над акваторією Чорного моря…
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику, тому що магнітні бурі можуть негативно впливати…
Середня пенсія у Німеччині становить 1440 євро. На що вистачить цієї пенсії? Що купують і…