Особливо шкідливе для серця червоне м’ясо, пише dpchas.
За результатами дослідження, вживання менше 350 г необробленого червоного м’яса на тиждень знижує ризик виникнення серцевих захворювань та інсульту, зазначають фахівці. Однак кожні додаткові 100 грамів цього продукту в день, що перевищують рекомендований рівень, пов’язані з підвищенням ризику інсульту на 12%.
Дослідники повідомляють, що для серця можуть бути корисними й білкові «замінники» червоного м’яса: нут, соя, горіхи. Вони сприяють зниженню рівня холестерину.
Щодо курятини — то вона абсолютно нейтральна для здоров’я. Вживання її в їжу не завдає шкоди, але таке м’ясо не має особливих переваг.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як розпізнати інсульт.
Зайти в крипту у 2025 році стало простіше, ніж будь-коли. Не потрібна ні технічна освіта,…
На 24 липня синоптики прогнозують короткочасні грозові дощі та штормові вітри. При цьому більшість територій…
Про що попереджають астрофізики, чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Композитор, чию музику знали мільйони, але обличчя одиниці. Ігор Поклад пішов із життя так само…
Звичка охолоджуватись крижаною водою у спеку може обернутися несподіваними наслідками. Лікарі попереджають: гарячий душ нерідко…
Глави делегацій України та Росії зустрілися у Стамбулі у рамках третього раунду переговорів. Київ наполягає…