Особливо шкідливе для серця червоне м’ясо, пише dpchas.
За результатами дослідження, вживання менше 350 г необробленого червоного м’яса на тиждень знижує ризик виникнення серцевих захворювань та інсульту, зазначають фахівці. Однак кожні додаткові 100 грамів цього продукту в день, що перевищують рекомендований рівень, пов’язані з підвищенням ризику інсульту на 12%.
Дослідники повідомляють, що для серця можуть бути корисними й білкові «замінники» червоного м’яса: нут, соя, горіхи. Вони сприяють зниженню рівня холестерину.
Щодо курятини — то вона абсолютно нейтральна для здоров’я. Вживання її в їжу не завдає шкоди, але таке м’ясо не має особливих переваг.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як розпізнати інсульт.
Більшість із нас знає про Анну Ярославну — доньку Ярослава Мудрого, яка стала королевою Франції,…
В Україні змінюють підхід до соціальної підтримки — замість масових виплат держава зосередиться на адресній…
Зручний та якісний одяг — розкіш, до якого прагнуть багато хто. Саме такий асортимент речей…
В Україні за останній рік помітно подорожчали ключові медичні препарати — від антибіотиків до знеболювальних.…
Іноді хочеться просто виїхати — не тому, що тікаєш, а тому, що кличе дорога.
У Пенсійному фонді заявили про оновлення, які торкнуться окремих українців. Що саме змінилося й кого…