Наша кров складається з рідкої складової – плазми та формених елементів – клітин. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До згущення крові призводить зменшення кількості плазми. На процес загущення можуть впливати продукти харчування, які щодня або часто вживаємо.
Серед них: картопля, банани, волоські горіхи, цукор, усі солодощі, алкоголь, газовані напої. Також загущує кров певна зелень: петрушка, кріп. За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів має бути обмеженим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що таке миготлива аритмія.
Шановні читачі, ми продовжуємо серію публікацій про речі, які здаються непотрібними, але можуть виявитися справжніми…
Реєстрація місця проживання в Німеччині — це не бюрократична формальність, а обов’язкова умова легального проживання…
Щоб уникнути короткого замикання та пожежі, експерти радять не підключати деякі прилади до подовжувачів. Про…
У 2026 році Укрзалізниця збереже систему пільгового проїзду для окремих категорій пасажирів. Водночас не всі…
Цей простий рецепт дозволяє швидко приготувати ніжні пісні кекси з насиченим смаком меду й сухофруктів.…
Пенсіонерам віком від 65 років держава гарантує мінімальний розмір пенсії, який може бути вищим за…