Наша кров складається з рідкої складової – плазми та формених елементів – клітин. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До згущення крові призводить зменшення кількості плазми. На процес загущення можуть впливати продукти харчування, які щодня або часто вживаємо.
Серед них: картопля, банани, волоські горіхи, цукор, усі солодощі, алкоголь, газовані напої. Також загущує кров певна зелень: петрушка, кріп. За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів має бути обмеженим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що таке миготлива аритмія.
Багато хто вважає, що з виходом на пенсію робота закінчується. Але ж це міф. Закон…
Обманюємо самі себе. Лікарка розповіла, чому краще обмежити вживання солі з грубими кристалами.
Хочете отримати хороший урожай петрушки? Пенсійне їх під зиму. Розповідаємо, як це зробити правильно.
Посудомийна машина - це не просто побутовий прилад, а незамінний помічник на кухні, який економить…
Хочете поласувати чимось солодким, але зовсім немає часу для приготування? Цей неймовірно смачний кекс готується…
Жив, не жив, а платити мусиш. Чому суд при розгляді справи по комунальній заборгованості біженки,…