Наша кров складається з рідкої складової – плазми та формених елементів – клітин. Баланс з-поміж них і визначає, наскільки кров розріджена чи навпаки. До згущення крові призводить зменшення кількості плазми. На процес загущення можуть впливати продукти харчування, які щодня або часто вживаємо.
Серед них: картопля, банани, волоські горіхи, цукор, усі солодощі, алкоголь, газовані напої. Також загущує кров певна зелень: петрушка, кріп. За наявності таких хронічних порушень, як атеросклероз, цукровий діабет, варикоз, споживання цих продуктів має бути обмеженим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що таке миготлива аритмія.
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…
Ви здивуєтеся, дізнавшись, на що здатна звичайна лимонна кислота. Ось кілька лайфхаків, які варто спробувати…