Медики зазначили, що причиною діабету може бути прихований цукор, який присутній у соках та газировках, сосисках та ковбасах. В результаті цукор накопичується в крові і органах, розвивається стан, що називають перед-діабетом.
Цукрозамінники теж не знижують ризик розвитку захворювання.
«Якщо ми робимо цукрозаміну, то пацієнт все одно споживає велику кількість продуктів, що містять прихований цукор. Цукрозамінники також можуть стимулювати вироблення інсуліну підшлунковою залозою і тим самим так само провокують інсулінорезистентність», — зазначили медики.
Розвиток діабету пов’язаний із сидячим способом життя, стресами та неправильним харчуванням. Намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, віддаючи перевагу активному відпочинку.
Тому головний міф про те, що діабет – захворювання виключно тих, хто любить солодке – неправда.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про просту звичку, яка допоможе запобігти розвитку діабету.
Серед усіх сучасних технологій, що застосовуються у стоматологічній практиці, найбільш популярна та затребувана – імплантація…
NOAA прогнозує стабільне магнітне поле на 25–26 жовтня. Сонце “віддихає” — геомагнітна активність на зеленій…
Осінньо-зимовий посів кропу. Простий спосіб забезпечити себе свіжою зеленню на весь період холодів.
Як будуть працювати банкомати під час довготривалих відключень світла? НБУ запевняє, що система готова до…
Уряд оптимізує процес мобілізації. Що це означає і як працюватиме нова система?
У ПФУ пояснили, коли пенсіонерам варто звертатися за перерахунком. Головні умови.