До ще однієї великої групи продуктів, що викликають алергію, відносяться пасльонові, включаючи баклажан, болгарський перець і помідори, пише Сторінка.
Фахівці закликають з обережністю вживати яйця і молоко, причому як натуральне, так і рослинне.
«Молоко також дуже часто спричиняє алергію. Кефір та сир, можливо, не викличуть, а молоко – так. Багато молодих людей захоплюються рослинними продуктами, особливо такими, як мигдальне або кокосове молоко. Вони додають його замість звичайного коров’ячого, пояснюючи це тим, що не переносять класичного. Але вони не розуміють, що саме на ці продукти у них також може бути алергія», — зазначили медики. Щоб заздалегідь визначити, які продукти слід вживати, можна здати спеціальний аналіз. Слід визначити в крові антитіла класу імуноглобулінів E. Вони відповідають за наявність або відсутність алергічної реакції. Якщо ми говоримо про накопичувальні реакції, то можна перевірити імуноглобуліни G. Це антитіла, які можуть нам сказати про наявність або відсутність алергії або харчової непереносимості.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які продукти повинні бути в раціоні для здоров’я щитоподібної залози.
В березні Верховна Рада ухвалила закон про новий підхід до оплати праці державних службовців. Зміна…
Ці пиріжки можна готувати цілий рік. Вони незамінні у піст, підійдуть вегетаріанцям.
Не кожен пенсіонер може розібратися з тим, як і за що йому нараховується пенсія, які…
В Україні пенсіонери можуть отримувати не лише пенсії, а й різноманітні доплати, серед яких є…
Картопля – не примхлива рослина, але при її висаджуванні дуже легко припуститися помилок, які знизять…
Ніжне та ароматне печиво у вигляді гнізд стане ідеальним доповненням до вашого святкового меню. Спробуйте…