До ще однієї великої групи продуктів, що викликають алергію, відносяться пасльонові, включаючи баклажан, болгарський перець і помідори, пише Сторінка.
Фахівці закликають з обережністю вживати яйця і молоко, причому як натуральне, так і рослинне.
«Молоко також дуже часто спричиняє алергію. Кефір та сир, можливо, не викличуть, а молоко – так. Багато молодих людей захоплюються рослинними продуктами, особливо такими, як мигдальне або кокосове молоко. Вони додають його замість звичайного коров’ячого, пояснюючи це тим, що не переносять класичного. Але вони не розуміють, що саме на ці продукти у них також може бути алергія», — зазначили медики. Щоб заздалегідь визначити, які продукти слід вживати, можна здати спеціальний аналіз. Слід визначити в крові антитіла класу імуноглобулінів E. Вони відповідають за наявність або відсутність алергічної реакції. Якщо ми говоримо про накопичувальні реакції, то можна перевірити імуноглобуліни G. Це антитіла, які можуть нам сказати про наявність або відсутність алергії або харчової непереносимості.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які продукти повинні бути в раціоні для здоров’я щитоподібної залози.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?
Кістковий бульйон називають рідким золотом і приписують йому чи не магічні властивості. Але як це…
Українці продовжують шукати захист у країнах ЄС: влітку 2025 року їх побільшало на 31 тисячу.…
Рецепт «Чушка Бюрек» - смачний і корисний спосіб включити болгарський перець до раціону, особливо в…
Юрист пояснив, у яких випадках можна продовжити відстрочку від мобілізації дистанційно і коли ТЦК має…
Автоматична відмова на кордоні. Українцям нагадали про головну вимогу для в'їзду в Польщу.