манна крупа – 300 г,
молоко – 1 склянка,
яйця – 2 шт.,
цукор – 4 столові ложки,
яблука – 4 шт.,
вишня без кісточок – 100 г,
вершкове масло – 50 г,
панірувальні сухарі – 4 столові ложки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати спагетті в баклажані.
Ветерани, переселенці, медики та освітяни зможуть орендувати квартири за зниженими цінами. Розповідаємо, як працюватиме програма…
У різних країнах до зберігання яєць підходять по-різному. Розповідаємо, що рекомендують фахівці з харчової безпеки.
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…