При високій кислотності показані овочі та фрукти з високим вмістом аскорбінової кислоти, квашена капуста, кисломолочні продукти, боби, цільнозерновий хліб. Корисні овочеві та круп’яні супи, м’ясо та риба на пару, розварені напіврідкі каші (вівсяна, рисова, пшенична, гречана).
А ще на допомогу вам прийдуть ці чотири доступні інгредієнти.
Ця рослина має охолоджуючий ефект, допомагає зменшити відчуття печіння та болю від підвищеної кислотності, а також покращує процес травлення. Щоб приготувати настій, слід подрібнити листя м’яти, додати в каструлю з киплячою водою, проварити кілька хвилин і зняти з вогню. Потім процідити та остудити. Пити напій рекомендується охолодженим.
Банани сприяють збільшенню вироблення слизу в шлунку, що допомагає захистити його від шкідливого впливу виробленої кислоти.
Корінь імбиру покращує травні процеси. Також він допомагає краще засвоїти корисні для організму поживні речовини. Імбир, потрапивши у шлунок, виробляє секреції слизу. Таким чином він захищає здоров’я шлунка та зменшує негативний вплив на нього кислоти. Імбир можна додавати до чаю або робити імбирну воду.
Листя цієї рослини мають противиразкові властивості і стимулюють роботу шлунково-кишкового тракту. Досить жувати листя базиліку, щоб заспокоїти шлунок та позбутися дискомфорту.
Сучасна картка чіпа - це не просто пластиковий носій даних. Вона поєднує функції ідентифікації, безпеки…
Більшість людей використовує майже вдвічі більше прального порошку, ніж потрібно. Це призводить не тільки до…
Магнітні збурення формуються через активність Сонця. Викиди корональної маси та посилені потоки сонячного вітру здатні…
Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?
Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…
Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…