Регулярне вживання низки продуктів благотворно впливає на нервові клітини людини і передачу сигналів між ними, що покращує роботу мозку і зміцнює пам’ять. Для досягнення цього ефекту потрібно додати до свого раціону 4 продукти.
Розмарин багатий на антиоксиданти і карнозинову кислоту, що розширює церебральні судинні тканини. Дослідження показують, що запах розмарину може поліпшити продуктивність пам’яті.
Відмінне джерело вітаміну К та магнію, які покращують роботу мозку. Також у капусті міститься бір, нестача якого призводить до зниження мозкової активності.
Морква уповільнює процеси старіння організму, зокрема мозку. Речовина лютеолін, що міститься в моркві, дозволяє боротися з передчасною загибеллю клітин, що відповідають за пам’ять.
Практично у всіх цих продуктах міститься активна речовина – лютеолін. Він знімає запалення в мозку, спричинені віком та негативними зовнішніми факторами, запобігає втраті уваги, погіршення пам’яті, зменшує виробництво шкідливих речовин у головному мозку.
Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…
Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.