Регулярне вживання низки продуктів благотворно впливає на нервові клітини людини і передачу сигналів між ними, що покращує роботу мозку і зміцнює пам’ять. Для досягнення цього ефекту потрібно додати до свого раціону 4 продукти.
Розмарин багатий на антиоксиданти і карнозинову кислоту, що розширює церебральні судинні тканини. Дослідження показують, що запах розмарину може поліпшити продуктивність пам’яті.
Відмінне джерело вітаміну К та магнію, які покращують роботу мозку. Також у капусті міститься бір, нестача якого призводить до зниження мозкової активності.
Морква уповільнює процеси старіння організму, зокрема мозку. Речовина лютеолін, що міститься в моркві, дозволяє боротися з передчасною загибеллю клітин, що відповідають за пам’ять.
Практично у всіх цих продуктах міститься активна речовина – лютеолін. Він знімає запалення в мозку, спричинені віком та негативними зовнішніми факторами, запобігає втраті уваги, погіршення пам’яті, зменшує виробництво шкідливих речовин у головному мозку.
Коли на свята на кухні багато яєць, завжди можна приготувати з них оригінальну та смачну…
Для виходу на пенсію необхідно мати певний стаж, і для його підтвердження потрібна трудова книжка.
Кулінарні книги Дарії Цвєк вийшли загальним накладом понад п’ять мільйонів примірників. А «Солодке печиво» стало…
Людина несподівано отримала листа від податкової служби, в якому йдеться про необхідність сплатити податок за…
Генеральний штаб ЗСУ повідомив про стан дій на ранок 13 квітня: загалом, за вчора, зафіксовано…
З 1 січня 2025 року в Україні скасували МСЕК. Тепер інвалідність встановлюють по-новому – виходячи…