На пенсії - Живемо!

Оригінально готуємо рибу: скумбрія з яблуками

Этот материал также доступен на русском языке

Скумбрия с яблоками
Яблука часто готують разом із птахом, але якщо ви додасте шматочки яблук до скумбрії, результат вас здивує.

Солодкий яблучний гарнір чудово підкреслить солонуватий смак риби.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • скумбрія – 1-2 шт.,
  • яблуко – 1-2 шт.,
  • цибуля — 1 шт.,
  • приправа для риби – 1 столова ложка,
  • тим’ян – 1 столова ложка,
  • соєвий соус – 2-3 столові ложки,
  • половина лимона,
  • сіль — за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ

  • Рибу очистити та посипати приправою та сіллю.
  • Яблука нарізати тонкими часточками.
  • Очистити цибулю і нарізати кільцями, так само нарізати лимон.
  • Сформувати з фольги неглибокі човники, щоб не випливав сік під час запікання.
  • В човники викласти цибулю, присипати чебрецем.
  • Рибу нафарширувати яблуками, додати лимонних часточок і покласти в човники на цибулю.
  • Фольгу з рибою перекласти на лист, налити соєвий соус. Запікати рибу при температурі 200 градусів, не накриваючи фольгою, наступні 30 хвилин – до готовності, потім ще 10 хвилин при температурі 180 градусів, щоб риба придбала гарну рум’яну скоринку.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?