Міжнародний день здорового харчування відзначається у 50 країнах світу. Ідея цього дня народилася як своєрідна відповідь “Дню обжерливості”. Його мета – привернути увагу широкого загалу до питань культури харчування.
День покликаний нагадати про те, що ми відповідальні за те, чим годуємо свій організм і отримати інформацію про те, як правильно побудувати свій раціон, щоб він був смачним, збалансованим і не вів до надмірної ваги.
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…