Інгредієнти:
хек – 1 кг,
цибуля – 1 шт.,
помідори – 1 шт.,
молоко – 200 мл,
часник – 1 зубчик,
лимон – 1 шт.,
зелень, порошок паприки, куркуми, імбиру, сіль та перець – за смаком.
Приготування:
Подавати з відвареною картоплею або рисом, зверху посипати рубаною зеленню.
Молоко можна замінити звичайним бульйоном або кип’яченою водою, додавши спецій та приправ, вершкове масло або тертий плавлений сир.
Нагадаємо, раніше ми давали рецепт приготування лаваша в домашніх умовах.
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…