Інгредієнти:
хек – 1 кг,
цибуля – 1 шт.,
помідори – 1 шт.,
молоко – 200 мл,
часник – 1 зубчик,
лимон – 1 шт.,
зелень, порошок паприки, куркуми, імбиру, сіль та перець – за смаком.
Приготування:
Подавати з відвареною картоплею або рисом, зверху посипати рубаною зеленню.
Молоко можна замінити звичайним бульйоном або кип’яченою водою, додавши спецій та приправ, вершкове масло або тертий плавлений сир.
Нагадаємо, раніше ми давали рецепт приготування лаваша в домашніх умовах.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.