Новини

Рецепт дня: оригінальна закуска з листя салату та рису

Інгредієнти:

листя салату – 4 -5 штук,

малосолене філе оселедця – 100-150 г,

рис – 100 г,

вершковий або плавлений сирок – 150 г,

огірки – 2 шт.,

насіння кунжуту та соєвий соус – за смаком.

Приготування :

  1. Відварити рис (краще брати короткозернистий рис – він повинен добре злипатися).
  2. Акуратно відокремити листя салату, промити і просушити його.
  3. Огірки очистити від шкірки і нарізати будь-якими тоненькими шматочками.
  4. Невеликими смужками нарізати філе оселедця.
  5. Змастити листя салату сиром, зверху розкласти варений рис, огірки, філе оселедця, посипати кунжутом і акуратно згорнути в рулетик.
  6. Подавати рулетики з соєвим соусом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати зелений борщ із сиром.

Новое на сайте

  • Новини

Волонтерський центр видає продуктові набори: як отримати гуманітарну допомогу

Жителі одного з українських міст, які належать до найвразливіших категорій, можуть отримати гуманітарну допомогу у…

28/06/2025 10:20
  • Новини

Які номери використовують телефонні аферисти – краще не піднімати слухавку

Шахрайські схеми постійно змінюються. Чим більше людей дізнаються, як працюють зловмисники, тим більше шансів, що…

28/06/2025 09:12
  • Новини

Що варто їсти при підвищеному тиску: кардіологи виділили ягоду з унікальним ефектом

Деякі сезонні ягоди можуть не лише смакувати, а й помітно покращити самопочуття при гіпертонії —…

28/06/2025 08:15
  • Новини

Пенсіонери можуть втратити пенсію за три місяці, якщо не подадуть заяву до Пенсійного фонду

Для пенсіонерів існує негласне правило "90 днів", чому саме протягом цього часу потрібно подати заяву…

28/06/2025 06:34
  • Новини

Погода на вихідні 28-29 червня: знову спека чи прийдуть дощі

Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

27/06/2025 23:35
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 28 червня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

27/06/2025 23:01