Курятина легко засвоюється, містить велику кількість білка і мало жиру, багата на вітаміни і мінеральні речовини. Цей вид м’яса є невід’ємною частиною здорового раціону.
Проте відмовлятися заради курятини від інших джерел білка не варто, це може призвести до нестачі в організмі низки важливих речовин, розповіла лікарка-дієтолог Наталія Круглова.
«Один із принципів правильного харчування – це різноманітність. Добре, якщо у раціоні будуть і м’ясо, і птиця, і риба.
Якщо акцент буде зроблено тільки на курці, то є ймовірність, що людина недоотримає деякі поживні речовини. Наприклад, буде брак омега-3-жирних кислот, які містяться у рибі.
Також не варто повністю відмовлятися від яловичини на користь м’яса птиці, це може призвести до нестачі заліза в організмі».
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?