Курятина легко засвоюється, містить велику кількість білка і мало жиру, багата на вітаміни і мінеральні речовини. Цей вид м’яса є невід’ємною частиною здорового раціону.
Проте відмовлятися заради курятини від інших джерел білка не варто, це може призвести до нестачі в організмі низки важливих речовин, розповіла лікарка-дієтолог Наталія Круглова.
«Один із принципів правильного харчування – це різноманітність. Добре, якщо у раціоні будуть і м’ясо, і птиця, і риба.
Якщо акцент буде зроблено тільки на курці, то є ймовірність, що людина недоотримає деякі поживні речовини. Наприклад, буде брак омега-3-жирних кислот, які містяться у рибі.
Також не варто повністю відмовлятися від яловичини на користь м’яса птиці, це може призвести до нестачі заліза в організмі».
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…