Курятина легко засвоюється, містить велику кількість білка і мало жиру, багата на вітаміни і мінеральні речовини. Цей вид м’яса є невід’ємною частиною здорового раціону.
Проте відмовлятися заради курятини від інших джерел білка не варто, це може призвести до нестачі в організмі низки важливих речовин, розповіла лікарка-дієтолог Наталія Круглова.
«Один із принципів правильного харчування – це різноманітність. Добре, якщо у раціоні будуть і м’ясо, і птиця, і риба.
Якщо акцент буде зроблено тільки на курці, то є ймовірність, що людина недоотримає деякі поживні речовини. Наприклад, буде брак омега-3-жирних кислот, які містяться у рибі.
Також не варто повністю відмовлятися від яловичини на користь м’яса птиці, це може призвести до нестачі заліза в організмі».
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…