Інгредієнти:
борошно – 450 г,
сода – 1 чайна ложка,
вершкове масло – 15 г,
кисле молоко чи кефір – 300-350 мл,
листя щавлю – 300 г,
цукор – 2 столові ложки,
сіль – 0,5 чайної ложки.
Приготування:
Ціни на тепличні овочі зростають. Чому вони подорожчали і чого чекати далі?
Пенсіонерам пропонують заповнити анкету, щоб отримати святкові солодощі. Як це зробити?
З 1 січня 2026 року прожитковий мінімум зросте для всіх категорій, що автоматично підвищить мінімальні…
Багато звичних нам кімнатних рослин здатні не тільки насичувати повітря киснем, але й активно очищати…
На новорічні свята без яскравого та апетитного салату — ніяк! Пропонуємо вам простий, смачний та…
У засобах масової інформації почали зявлятися новини про те, що мешканці сіл можуть залишитися без…