Йдеться про вітамін С. Так, у дослідженні взяло участь понад сто тисяч добровольців. Їхня дієта включала в себе велику кількість фруктів та овочів.
Люди, раціон яких складається з продуктів, що містять вітамін С, на п’ятнадцять відсотків рідше страждають на проблеми з серцем і судинами.
Окрім цього, такі люди на двадцять відсотків рідше вмирають від передчасної смерті. Пов’язано це з тим, що в їхній крові підвищений відсоток вітаміну С. Цей вітамін допомагає формувати сполучну тканину, виступає потужним антиоксидантом, що захищає клітини від пошкоджень.
Оскільки наш організм не виробляє цей вітамін самостійно, ми маємо отримувати його з харчових продуктів. Тому слід включити у свій раціон більше овочів та фруктів, які крім вітаміну С містять безліч інших корисних речовин та клітковину. Вітамін С слід вживати постійно, це сприяє зниженню шкідливого холестерину, збалансуванню рівня цукру в крові та нормалізації процесу згортання крові.
Вітамін С у достатній кількості містять:
24 травня в Україні відзначають Європейський день парків, День слов’янської писемності і культури і Всесвітній…
Щоб продовжувати отримувати пенсії, деяким українцям доведеться написати заяву у Пенсійний фонд і стосується це…
Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Для людей похилого віку важливо мати в домі домашніх улюбленців. Відомо, що собаки — найвірніші…
Солодка, хрумка, велика – саме такою ми хочемо бачити моркву з власного городу. Розповідаємо, як…