Йдеться про вітамін С. Так, у дослідженні взяло участь понад сто тисяч добровольців. Їхня дієта включала в себе велику кількість фруктів та овочів.
Люди, раціон яких складається з продуктів, що містять вітамін С, на п’ятнадцять відсотків рідше страждають на проблеми з серцем і судинами.
Окрім цього, такі люди на двадцять відсотків рідше вмирають від передчасної смерті. Пов’язано це з тим, що в їхній крові підвищений відсоток вітаміну С. Цей вітамін допомагає формувати сполучну тканину, виступає потужним антиоксидантом, що захищає клітини від пошкоджень.
Оскільки наш організм не виробляє цей вітамін самостійно, ми маємо отримувати його з харчових продуктів. Тому слід включити у свій раціон більше овочів та фруктів, які крім вітаміну С містять безліч інших корисних речовин та клітковину. Вітамін С слід вживати постійно, це сприяє зниженню шкідливого холестерину, збалансуванню рівня цукру в крові та нормалізації процесу згортання крові.
Вітамін С у достатній кількості містять:
Погода в Україні завтра буде стабільною і комфортною, як для середини грудня. Атмосферні процеси не…
Сонячна активність у грудні привертає увагу метеозалежних людей і спеціалістів, які працюють із чутливою технікою.…
Святкові столи українців на зимові свята приховують серйозну небезпеку для здоров’я. Фахівці застерігають: саме традиційні…
Овочі,які зараз доступні для українців, у 2026 році можуть втратити статус бюджетних. Експерти попереджають: зростання…
Мобільний оператор lifecell пропонує українцям можливість зафіксувати вартість тарифу майже на два роки. Скористатися акцією…
Для одних дзеркало в спальні — лише декоративна деталь, для інших — потужний енергетичний інструмент.…