Інгредієнти:
400-500 г молодої капусти,
2 пучки зеленої цибулі,
2 гілочки петрушки,
200 г сметани,
4 яйця,
200 г борошна,
1 чайна ложка розпушувача,
сіль – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як смачно приготувати курячу печінку.
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.
Цей прогноз змінить ваші плани. Чим накриє країну на початку тижня?
Втрачаєте тепло через вікна? Є спосіб повернути до 55% без ремонту.
Судові пенсії по-новому. Що стоїть за жовтневими «дрібними» доплатами від ПФУ?
Одним регіонам “пощастило” більше, іншим ні, тому обмеження діють нерівномірно. Проблема в тому, що надлишок…