У цьому овочі містяться арабіногалактани, тому він є відмінним природним пребіотиком, компонентом їжі, який не перетравлюється та не засвоюється у верхніх відділах шлунково-кишкового тракту. Обробка пребіотика відбувається у мікрофлорі товстого кишечника, що стимулює її зростання та життєдіяльність.
Цей коренеплід також є природним пребіотиком і насичений корисною клітковиною. Топінамбур – низькокалорійний, проте досить ситний продукт.
У ньому містяться спеціальні полісахариди, завдяки яким у шлунково-
кишечнику виникає оптимальне середовище для корисних бактерій Редиска насичує не тільки шлунок, а й мікрофлору кишечника.
Цей продукт містить велику кількість клітковини, флавоноїдів, марганцю, а також вітаміну А, який сприяє швидкому відновленню стінок кишечника.
Вона багата на інулін, який позитивно впливає на мікрофлору. Крім того, спаржа сприяє схуднення. У ній містяться речовини, що відновлюють стінки кишечника, та магній, який відповідає за виробництво ферментів.
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?