За цим рецептом вийде 750-грамовий буханець.
борошно – 450 г,
дріжджі – 1,5 чайної ложки,
кефір (трохи тепліше за кімнатну температуру) або вода – 300-320 мл,
цукор – 1 столова ложка,
сіль – 1 чайна ложка,
олія – 2 столові ложки +1 столова ложка для обмазування.
Фальшивомонетники змінили тактику: тепер у ході не лише підроблені гривні, а й долари з євро…
У міській квартирі і навіть у багатоповерховому будинку зненацька можуть з'явитися мурахи. Їхня поява пов'язана…
В Україні починають перевіряти релігійні організації на наявність зв'язків із церквою, керованою з Москви.
Чому одні країни мають ядерну зброю, а інші — ні? Як Індія та Пакистан стали…
У повсякденному стресовому житті чимало людей, особливо старшого віку, звикають до пігулок не лише фізично,…
Картопляна запіканка – це смачно, ситно і недорого. Цей рецепт відрізняється тим, що м'ясний фарш…