За цим рецептом вийде 750-грамовий буханець.
борошно – 450 г,
дріжджі – 1,5 чайної ложки,
кефір (трохи тепліше за кімнатну температуру) або вода – 300-320 мл,
цукор – 1 столова ложка,
сіль – 1 чайна ложка,
олія – 2 столові ложки +1 столова ложка для обмазування.
Укрпошта повідомила про нововведення, які вплинуть на надсилання та отримання поштових відправлень. Що треба знати…
Держпродспоживслужба виявила порушення у 93% перевірених підприємств ЖКГ і зобов’язала повернути гроші споживачам.
Сучасні системи очищення води - невіддільна частина комфортного життя в будинку і на виробництві. Однак…
Пенсійний фонд України нагадав про обов'язкову процедуру, яку потрібно пройти отримувачам виплат. Що треба знати.
Юрист пенсіонерів Вулах Михайло простою мовою пояснює, у чому полягає різниця між основними видами договорів,…
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу з бюджету. Кому та на що надають кошти.