close-up dried fish on a dark wooden background. Top view. Horizontal orientation.; Shutterstock ID 1067874074; Purchase Order: -
Найбільшу шкоду для гіпертоніків завдають в’ялена та сушена риба.
За словами медиків, часте вживання такої риби може провокувати підвищення тиску.
Вчені роз’яснили, що риба в такому вигляді має високий вміст солі, який здатний затримувати воду в організмі.
«Якщо ви їсте надто багато солі, в організмі з’являються надлишки води. Вона надає додатковий тиск на стінки кровоносних судин і кров’яний тиск у вас підвищується», — уточнили експерти.
Людям, які мають проблеми з підвищеним тиском, рекомендується їсти слабосолону рибу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що вчені назвали фрукти, які допомагають утримувати тиск у нормі.
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…