close-up dried fish on a dark wooden background. Top view. Horizontal orientation.; Shutterstock ID 1067874074; Purchase Order: -
Найбільшу шкоду для гіпертоніків завдають в’ялена та сушена риба.
За словами медиків, часте вживання такої риби може провокувати підвищення тиску.
Вчені роз’яснили, що риба в такому вигляді має високий вміст солі, який здатний затримувати воду в організмі.
«Якщо ви їсте надто багато солі, в організмі з’являються надлишки води. Вона надає додатковий тиск на стінки кровоносних судин і кров’яний тиск у вас підвищується», — уточнили експерти.
Людям, які мають проблеми з підвищеним тиском, рекомендується їсти слабосолону рибу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що вчені назвали фрукти, які допомагають утримувати тиск у нормі.
Американські бренди давно стали світовими орієнтирами якості, інновацій та стилю. Від електроніки до одягу, від…
Більшість пенсіонерів мають право на спеціальні надбавки до пенсії після досягнення певного віку. Втім, є…
Пенсійний фонд дозволяє подавати документи на оцифрування трудової навіть тим, хто давно не працює. Розбираємося,…
З'явилася пліснява? Її легко позбутися за допомогою підручних засобів.
85-річний дніпровський скульптор Аркадій Гольдман усе своє життя працює з деревом, перетворюючи його на образи,…
«Усі отримають до свят». В компанії повідомила про нові правила виплат.