close-up dried fish on a dark wooden background. Top view. Horizontal orientation.; Shutterstock ID 1067874074; Purchase Order: -
Найбільшу шкоду для гіпертоніків завдають в’ялена та сушена риба.
За словами медиків, часте вживання такої риби може провокувати підвищення тиску.
Вчені роз’яснили, що риба в такому вигляді має високий вміст солі, який здатний затримувати воду в організмі.
«Якщо ви їсте надто багато солі, в організмі з’являються надлишки води. Вона надає додатковий тиск на стінки кровоносних судин і кров’яний тиск у вас підвищується», — уточнили експерти.
Людям, які мають проблеми з підвищеним тиском, рекомендується їсти слабосолону рибу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що вчені назвали фрукти, які допомагають утримувати тиск у нормі.
Українці, які опалюють свої помешкання виключно твердим паливом, мають право на допомогу від держави. Що…
В умовах війни українці нерідко стикаються з втратою чи пошкодженням документів на житло або землю.…
Щодня ми наливаємо воду з-під крана — для кави, супу чи просто, щоб угамувати спрагу.…
Новий тиждень принесе переважно спокійний характер погоди, часом з невеликими дощами та туманами.
Ситуація постійно змінюється. Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Плануючи чергову відпустку або міні-канікули, всі хочуть бути впевненими в тому, що все пройде гладко…