close-up dried fish on a dark wooden background. Top view. Horizontal orientation.; Shutterstock ID 1067874074; Purchase Order: -
Найбільшу шкоду для гіпертоніків завдають в’ялена та сушена риба.
За словами медиків, часте вживання такої риби може провокувати підвищення тиску.
Вчені роз’яснили, що риба в такому вигляді має високий вміст солі, який здатний затримувати воду в організмі.
«Якщо ви їсте надто багато солі, в організмі з’являються надлишки води. Вона надає додатковий тиск на стінки кровоносних судин і кров’яний тиск у вас підвищується», — уточнили експерти.
Людям, які мають проблеми з підвищеним тиском, рекомендується їсти слабосолону рибу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що вчені назвали фрукти, які допомагають утримувати тиск у нормі.
Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…
До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…
Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.