Вони розрахували, наскільки довше зможе прожити людина, якщо змінить харчові звички та дієту з 20 років.
Так, за словами фахівців, зміна раціону з якомога молодшого віку дозволить додати 10-13 років життя. Якщо це зробити, наприклад, після 60, приріст становитиме 8-9 років, у 80 – 3-4 роки.
Вчені радять відмовитися від вживання червоного м’яса, регулярно вживати цільнозернові продукти, бобові та горіхи.
Нездорова культура харчування призводить до мільйонів передчасних смертей. Фахівці сподіваються, що до них прислухаються як лікарі, так і пересічні люди. Тим більше, змінити харчування – не найскладніше завдання.
«Розуміння відносного потенціалу різних груп продуктів харчування може дозволити людям досягти реальних та значних покращень у здоров’ї», – зазначили вчені.
Читайте також:
Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…