стимулює роботу нервової системи, зміцнює шлунок, допомагає при застуді, астмі, бронхіті, циститі, шкірних захворюваннях. Додавайте його в чай, різні супи, страви з рису, в домашній хліб.
покращує кровообіг, очищає дихальні шляхи, підтримує здороʼя травної системи. Достатньо одного-двох бутонів, щоб збагатити страву ароматом та корисними властивостями цієї спеції.
покращує травлення та допомагає схуднути природним шляхом. Його можна додавати не тільки в основні страви, супи, соуси та салати, а й у чай, і в десерти.
має протизапальні, відхаркувальні, дезінфікуючі та жарознижувальні властивості, що особливо цінно взимку. Додавайте аніс у гарячі напої, випічку, супи та основні страви.
зігріває, очищає організм від токсинів, нормалізує обмін речовин, зміцнює імунітет, знижує температуру тіла, знімає біль у мʼязах при вірусних захворюваннях
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…
Що робити, якщо з родичами не вдається домовитися про розподіл спадщини? Розбираємо покроково, як діяти:…
Хмарна прохолодна погода змусила українців споживати більше електроенергії. В Укренерго пояснили, коли точно не варто…
В Україні стартують масові перевірки отримувачів субсидій. Хто має повернути гроші та як цього уникнути…