Про це йдеться у сюжеті ШоТам.
“Tante Snails” – це єдина українська ферма, яка вирощує жаб. В Україні також працюють експортери жаб’ячих лапок, але, наскільки відомо, вони поставляють до ЄС кінцівки диких амфібій, виловлених на півдні Одеської області, в районі Вилкова.
– Ідея ця з’явилася завдяки місцевому ландшафту та французькій кухні: на фермі було місце, де збиралася вода, із цим треба було щось зробити. У фермерському ресторані готують французькі страви, тому для повноти кулінарної картини не вистачало жаб, – розповів Андрій Дзюбан, співвласник ферми “Tante Snails”.
Коли на фермі вирішили культивувати жаб, знайшли підходящий вид у Франції – гібрид між річковою та озерною жабою. Наразі все «поголів’я» української ферми походить від французьких жаб.
На фермі жаби живуть у невеликому ставку. Орієнтовна ціна на заморожений напівфабрикат – 450-650 грн/кг, вартість залежить від розміру.
Дати шкільних канікул затверджуть на місцях, тож у різних містах України вони різняться. Що треба…
При розрахунку пенсії враховується не повна зарплата за минулі роки, а лише частина з урахуванням…
Жирні плями на плиті з’являються швидко, але впоратися з ними можна простим домашнім розчином, який…
Частина пенсіонерів уже отримала по 187,50 гривні. Хоча сума невелика, це свідчить про те, що…
Попри офіційно оголошений старт опалювального сезону, багато українців продовжують залишатися в холодних квартирах. Часто батареї…
Цими вихідними низка регіонів України опиниться під впливом циклону та атмосферних фронтів: очікується мокрий сніг…