Про це йдеться у сюжеті ШоТам.
“Tante Snails” – це єдина українська ферма, яка вирощує жаб. В Україні також працюють експортери жаб’ячих лапок, але, наскільки відомо, вони поставляють до ЄС кінцівки диких амфібій, виловлених на півдні Одеської області, в районі Вилкова.
– Ідея ця з’явилася завдяки місцевому ландшафту та французькій кухні: на фермі було місце, де збиралася вода, із цим треба було щось зробити. У фермерському ресторані готують французькі страви, тому для повноти кулінарної картини не вистачало жаб, – розповів Андрій Дзюбан, співвласник ферми “Tante Snails”.
Коли на фермі вирішили культивувати жаб, знайшли підходящий вид у Франції – гібрид між річковою та озерною жабою. Наразі все «поголів’я» української ферми походить від французьких жаб.
На фермі жаби живуть у невеликому ставку. Орієнтовна ціна на заморожений напівфабрикат – 450-650 грн/кг, вартість залежить від розміру.
Вирішили заламінувати документ «про всяк випадок»? Можливо, дарма — це може стати причиною багатьох проблем.…
Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…