Новини

Ліниве та швидке тісто для пиріжків

Інгредієнти:

  • 4 ст. борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різне)
  • 2 ст. л цукру
  • 1/2 ч. л. солі
  • 2 ст. л. олії соняшникової
  • 500мл. молока (можна підігріти, можна і з холодильника – результат однаковий)
  • пакет сухих дріжджів 11 гр. (маленький пакетик СафМомент).

Приготування:

  1. Усі інгредієнти змішати до однорідної маси.
  2. Скласти отриману масу пакет і покласти в холодильник на 2 години. Усе!
  3. Через дві години дістати тісто з холодильника, злегка обім’яти у борошні.
  4. Вже можна ліпити пиріжки з будь-якою начинкою.

Тісто виходить м’яке, до рук не прилипає, добре ліпиться і пиріжки не розвалюються.

Також можна використовувати його для будь-яких видів пирогів та піци.

Новое на сайте

  • Новини

Що ховається у підземеллях України: найзагадковіші та найвражаючі печери

Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…

21/08/2025 06:22
  • Новини

Чи відновлять доплати до пенсії пенсіонерам з 9 регіонів – що повідомили в Мінсоцполітики

Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…

21/08/2025 05:33
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36