Так, у жовтні вартість 1 кілограму м’яса птиці була в середньому 49,7 грн, тоді як у листопаді — 49,5 грн (-0,4%).
Натомість наростили ціни на продукт виробники яловичини — на 4,2%.
Окрім того, збільшили вартість продукту виробники ковбас, сосисок, сардельок (+2,1%), молока (+4,3%), масла вершкового (+0,3%).
За роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
М’ясо птиці, зокрема курятина — залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні.
Єдиною курятиною в Україні, яка підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці дослідили, що виробник (МХП) не використовує антибіотики впродовж всього процесу вирощування птиці.
Зазначимо, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу, що свідчить про високу якість і безпечність м’яса. Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину до Британії.
Читайте також:
У 2026 році в Україні проведуть масштабну індексацію пенсій. Проте не всі пенсіонери отримають підвищення.…
Обробка металу, дерева чи каменю неможлива без сучасного фрезерного верстата з числовим програмним управлінням (ЧПУ).…
Кабінет Міністрів України ухвалив важливе рішення щодо вартості електроенергії для населення на час опалювального сезону.
Як українські пенсіонери готуються до зими в умовах невизначеності: роблять запаси, купують свічки та павербанки,…
У Чорнобильський радіаційно‑екологічний біосферний заповідник встановили фотопастку, яка спіймала кадри з одним із найобережніших птахів.
На розмір пенсійної виплати найбільше впливають два важливі показники: тривалість страхового стажу та розмір заробітної…