Так, у жовтні вартість 1 кілограму м’яса птиці була в середньому 49,7 грн, тоді як у листопаді — 49,5 грн (-0,4%).
Натомість наростили ціни на продукт виробники яловичини — на 4,2%.
Окрім того, збільшили вартість продукту виробники ковбас, сосисок, сардельок (+2,1%), молока (+4,3%), масла вершкового (+0,3%).
За роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
М’ясо птиці, зокрема курятина — залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні.
Єдиною курятиною в Україні, яка підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці дослідили, що виробник (МХП) не використовує антибіотики впродовж всього процесу вирощування птиці.
Зазначимо, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу, що свідчить про високу якість і безпечність м’яса. Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину до Британії.
Читайте також:
Чоловіків віком 50+ також закликають, але лише на певні посади. Розбираємось, як проходить мобілізація після…
Зимова риболовля – це особливе задоволення для тих, хто цінує тишу, морозне повітря та азарт…
В Україні право на субсидію мають усі громадяни України та іноземці, якщо їх витрати на…
Багато людей і досі мають сумніви щодо безпечності ультразвукового дослідження (УЗД). У побуті поширюються чутки…
Найкращий час для пересадки півоній – з другої половини серпня до середини жовтня. Дотримуйтесь простих…
Легкий, ніжний і шоколадний: цей торт без випікання із заварним кремом стане улюбленим десертом для…