Так, у жовтні вартість 1 кілограму м’яса птиці була в середньому 49,7 грн, тоді як у листопаді — 49,5 грн (-0,4%).
Натомість наростили ціни на продукт виробники яловичини — на 4,2%.
Окрім того, збільшили вартість продукту виробники ковбас, сосисок, сардельок (+2,1%), молока (+4,3%), масла вершкового (+0,3%).
За роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
М’ясо птиці, зокрема курятина — залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні.
Єдиною курятиною в Україні, яка підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці дослідили, що виробник (МХП) не використовує антибіотики впродовж всього процесу вирощування птиці.
Зазначимо, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу, що свідчить про високу якість і безпечність м’яса. Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину до Британії.
Читайте також:
Ветерани, переселенці, медики та освітяни зможуть орендувати квартири за зниженими цінами. Розповідаємо, як працюватиме програма…
У різних країнах до зберігання яєць підходять по-різному. Розповідаємо, що рекомендують фахівці з харчової безпеки.
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…