Так, у жовтні вартість 1 кілограму м’яса птиці була в середньому 49,7 грн, тоді як у листопаді — 49,5 грн (-0,4%).
Натомість наростили ціни на продукт виробники яловичини — на 4,2%.
Окрім того, збільшили вартість продукту виробники ковбас, сосисок, сардельок (+2,1%), молока (+4,3%), масла вершкового (+0,3%).
За роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
М’ясо птиці, зокрема курятина — залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні.
Єдиною курятиною в Україні, яка підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці дослідили, що виробник (МХП) не використовує антибіотики впродовж всього процесу вирощування птиці.
Зазначимо, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу, що свідчить про високу якість і безпечність м’яса. Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину до Британії.
Читайте також:
З початком нового бюджетного року держава посилює контроль за соціальними виплатами. У результаті частина пенсіонерів…
Частина українців має можливість зекономити на оплаті газу завдяки спеціальній знижці. Як її отримати?
Українське законодавство гарантує УБД достроковий вихід на пенсію та мінімальні виплати, що не можуть бути…
Частина українців має право тимчасово не сплачувати за окремі житлово-комунальні послуги. Як скористатися можливістю?
У Червоному Хресті зробили важливе повідомлення щодо поширеної в мережі інформації про нібито нову грошову…
Різкий біль у попереку, який не дає знайти зручного положення, нудота, холодний піт і паніка…