Нам потрібні:
200 г пшеничного борошна, 2 яйця, 100 г вершкового масла, 2/3 склянки цукру, 1 лимон, 1 чайна ложка розпушувача, дрібка солі, 100 г подрібнених волоських горіхів.
Гарбуз натерти на дрібній тертці та відокремити від соку. Додати сік та цедру лимона.
Олію розтерти з цукром, яйця збити – і змішати все це з гарбузом. Окремо слід змішати борошно з розпушувачем, сіллю та додати до рідких інгредієнтів. Замісити не дуже густе тісто.
Духовку розігріти на 180 градусів, силіконові форми змастити вершковим маслом і до половини наповнити тістом. Посипати тісто горішками та випікати кекси протягом 30 хвилин.
Читайте також:
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.