Новини

Капуста з медом

Нам будуть потрібні:

Капуста – 3 кг, морква, сіль – столова ложка, вода – 600 мл, мед – столова ложка.

Капусту нашаткувати, моркву натерти. Додати сіль і добре розмішати. Дуже м’яти капусту не треба.

Перекласти овочі в банку, акуратно утрамбувати. Залити капусту кип’яченою холодною водою. Залишити бродити при кімнатній температурі.

На другий день злити розсіл разом із капустою в миску. Віджати капусту і знову помістити в банку.

У розсіл додати столову ложку меду. Мед розчинити і залити капусту знову тим самим розсолом.

Залишити заготівлю ще на добу в теплому місці. Потім капусту можна зберігати у холодильнику.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш із картоплею

Новое на сайте

  • Статті

Як обрати доставку суші у Києві: 7 основних критеріїв

Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…

20/11/2025 23:06
  • Новини

Погода 21 листопада: атмосферні фронти розділять Україну на холодну й теплу частини

Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?

20/11/2025 22:30
  • Новини

Потужний сонячний потік рухається в бік Землі: чи чекати 21 листопада магнітну бурю

Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?

20/11/2025 21:30
  • Дача

Підзимовий посів: посадіть кабачки в листопаді, щоб отримати дуже ранній урожай

Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?

20/11/2025 20:30
  • Новини

В Укренерго пояснили, в яких регіонах найважча ситуація з електропостачанням

Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.

20/11/2025 19:30
  • Новини

Які зарплати влаштовують українців у 2025 році: нові дані ринку праці

Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.

20/11/2025 18:30