Новини

Капуста з медом

Нам будуть потрібні:

Капуста – 3 кг, морква, сіль – столова ложка, вода – 600 мл, мед – столова ложка.

Капусту нашаткувати, моркву натерти. Додати сіль і добре розмішати. Дуже м’яти капусту не треба.

Перекласти овочі в банку, акуратно утрамбувати. Залити капусту кип’яченою холодною водою. Залишити бродити при кімнатній температурі.

На другий день злити розсіл разом із капустою в миску. Віджати капусту і знову помістити в банку.

У розсіл додати столову ложку меду. Мед розчинити і залити капусту знову тим самим розсолом.

Залишити заготівлю ще на добу в теплому місці. Потім капусту можна зберігати у холодильнику.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш із картоплею

Новое на сайте

  • Новини

ЦНАПи будуть надавати нові послуги: що тепер доступно пенсіонерам

Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.

06/10/2025 20:44
  • Новини

Секрет ідеальних чебуреків з яловичиною – простий рецепт будинку

Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…

06/10/2025 20:26
  • Новини

Фото, відбитки й контроль кожного візиту: ЄС кардинально змінює правила перетину кордону

Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…

06/10/2025 19:55
  • Статті

Як поділити спадок із родичами без скандалу та суду

Що робити, якщо з родичами не вдається домовитися про розподіл спадщини? Розбираємо покроково, як діяти:…

06/10/2025 19:23
  • Новини

Не вмикайте все одразу: в Укренерго назвали критичні години для енергосистеми

Хмарна прохолодна погода змусила українців споживати більше електроенергії. В Укренерго пояснили, коли точно не варто…

06/10/2025 18:55
  • Новини

Субсидії під контролем: кому доведеться повернути гроші державі

В Україні стартують масові перевірки отримувачів субсидій. Хто має повернути гроші та як цього уникнути…

06/10/2025 18:32