Про це директорка підприємства Тетяна Шмаглюченко повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку.
Підприємство виграло грант Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) на придбання інфрачервоної сушарки та всього обладнання, необхідного для виготовлення родзинок та виноградної пастили і запустило виробництво.
«Першу партію виноградної пастили ми ставили сушитися без ілюзій на шедевр, але отримали дуже незвичайний, ароматний та солодкий продукт, – написала Тетяна Шмаглюченко. – Я зазвичай Юпітер їм без шкірки, для мене вона щільна, хоч у ній і міститься більшість вітамінів, антиоксидантів та антоціанів. А тут удалося її зберегти, і це навіть збагатило смак».
Тетяна Шмаглюченко додала, що пастилу зробили більш сухою та змінили упаковку, тому зараз це зручно взяти до школи, на прогулянку, або доповнити смак улюбленої кави не маленькою солодкою цукеркою, а корисною смакотою з винограду.
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Сучасній людині дуже складно обійтися без смартфона, адже в цьому девайсі зібрано буквально все: є…
Щоб виноград добре перезимував і дав здорові пагони, обрізку краще робити після перших заморозків і…
Ніжний, ароматний і без жодного грама борошна — торт «Рафаэлло» готується без випікання за мінімум…
Переїзд у Києві — справа не легка. Навіть якщо йдеться не про зміну квартири, а…