Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці або нарізати соломкою. На сковороді розігріти молоко і викласти в нього моркву. Протушкувати. Потім додати манну крупу, ретельно перемішати. Тушкувати на малому вогні до загусання маси.
Зварити буряк, очистити його від шкірки і натерти на тертці. Далі відправити буряк на сковороду до морквяної маси, посолити і перемішати все. З отриманої маси сформувати котлетки. Деко змастити вершковим маслом і викласти на нього котлети. Поставити в духовку і запікати котлети при температурі 200 градусів. Подавати до столу з зеленню, можна полити сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Україну потрапило інфіковане м’ясо.
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…
Ваш мозок зберігає більше дитячих спогадів, аніж ви думаєте. Вчені з'ясували, що пам'ятати себе можна…
Якщо у вас залишаться на грядках незрілі помідори або на базарі дешево продаватимуться - не…
Ощадбанк виступив з новими роз'ясненнями щодо умов обслуговування клієнтів, у тому числі переселенців та пенсіонерів.…