ЯК ГОТУВАТИ? Очищену картоплю зварити в підсоленій воді, відцідити, обсушити серветкою і протерти через сито.
У картопляну масу додати борошно, жовтки, а білки збити окремо і влити їх у картопляну масу. Обережно все перемішати. Посипати борошном стіл і розкотити тісто завтовшки 3-4 мм.
Нарізати ромбами. Посередині кожного зробити розріз. Протягнути через нього один кінець ромба. Смажити у великій кількості розігрітого жиру.
Подавати з молоком або сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати банановий пиріг.
Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…
До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…
Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.