ЯК ГОТУВАТИ? Очищену картоплю зварити в підсоленій воді, відцідити, обсушити серветкою і протерти через сито.
У картопляну масу додати борошно, жовтки, а білки збити окремо і влити їх у картопляну масу. Обережно все перемішати. Посипати борошном стіл і розкотити тісто завтовшки 3-4 мм.
Нарізати ромбами. Посередині кожного зробити розріз. Протягнути через нього один кінець ромба. Смажити у великій кількості розігрітого жиру.
Подавати з молоком або сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати банановий пиріг.
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…
Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…
Перед тим як укладати угоду купівлі-продажу житла чи іншого об’єкта, важливо ретельно підготуватися. Даємо докладну…