Кожні 6-8 років його доцільно ділити на кілька частин і переносити на нове місце. Робити це краще восени.
Ревінь любить вологі, родючі ґрунти. Садити його можна і під плодовими деревами, адже витримує півтінь. Після пересаджування в перший рік живці для споживання не вирізають, дозволяючи рослині добре вкоренитися на новому місці. Перед зрізанням м’ясистих частин ревінь помірно поливають, видаляючи не більше третини листя з куща, інакше рослина ослабне і наступного року мало що можна буде взяти на їжу. На зиму ревінь слід накрити опалим листям.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про корисні властивості кабачка.
Більшість людей використовує майже вдвічі більше прального порошку, ніж потрібно. Це призводить не тільки до…
Магнітні збурення формуються через активність Сонця. Викиди корональної маси та посилені потоки сонячного вітру здатні…
Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?
Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…
Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…
Наступні 7 днів відкриють шлях до рішень, які ви давно відкладали. Астрологи розповіли, чого ще…