Про це розповіли в Асоціації виробників молока.
Натуральний сир виготовляється з натурального коров’ячого молока і не містить жодних добавок.
Якщо в продукт додали рослинні жири або гідрогенізовані жири, то ви маєте справу з фальсифікатом.
Перевірити м’який сир на вміст небезпечної для здоров’я пальмової та інших олій можна в домашніх умовах. Потрібно набрати в миску води і вкинути в неї приблизно ложку сиру. Якщо на поверхні води з’являться жовті плями, отже, до продукту додано гідрогенізований жир.
Для збільшення ваги сиру в нього можуть додавати крохмаль. Перевірити наявність крохмалю просто: потрібно капнути на шматочок сиру йод, якщо він відразу ж потемніє, отже, ви купили фальсифікат. Якщо сир не змінить кольору, то можна сміливо його їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як відрізнити якісне масло від фальсифікату.
Джерело: biz.today.ua
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…
Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…