Вівчарі завозили овець із-за кордону, але тварини не витримували клімату і помирали. Фермер дослідив овець із тих, що вижили в умовах України. Закріпив породні якості за показниками на одну вівцематку: скільки вона дає вовни, молока та м’яса.
Таким чином вдалося одержати унікальну породу, придатну зокрема для виробництва хамону.
– На приготування хамону за старовинним австрійським рецептом потрібно цілих три місяці. У складі продукту лише натуральні інгредієнти і власне овече м’ясо. Мої вівці харчуються лише травою, отже, хамон відповідає рецепту і є екологічно чистим, – розповів Василь Стефурак.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Дунаі з’явилася хижа риба.
Джерело: Кurkul.com
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.