Для тіста: 300 г борошна, столова ложка сухих дріжджів, яйце, 0,5 л води, чайна ложка солі, олія для смаження.
Для начинки: 2 пучки зеленої цибулі або 2 ріпчасті цибулини, 8 варених яєць, сіль за смаком, сметана.
ЯК ГОТУВАТИ?
Приготувати тісто. Всі продукти з’єднати, заколотити рідке тісто, поставити в тепле місце на 10 хвилин.
Приготувати начинку. Цибулю очистити, вимити. Цибулю та яйця нарізати дрібними кубиками, посолити, перемішати.
Розігріти на сковороді олію, столовою ложкою викласти тісто на сковороду, потім трохи начинки, накрити тістом, смажити 1-2 хвилини, потім перевернути, обсмажити з другого боку.
Подавати гарячими зі сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сосиски в капусті.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…