Для тіста: 300 г борошна, столова ложка сухих дріжджів, яйце, 0,5 л води, чайна ложка солі, олія для смаження.
Для начинки: 2 пучки зеленої цибулі або 2 ріпчасті цибулини, 8 варених яєць, сіль за смаком, сметана.
ЯК ГОТУВАТИ?
Приготувати тісто. Всі продукти з’єднати, заколотити рідке тісто, поставити в тепле місце на 10 хвилин.
Приготувати начинку. Цибулю очистити, вимити. Цибулю та яйця нарізати дрібними кубиками, посолити, перемішати.
Розігріти на сковороді олію, столовою ложкою викласти тісто на сковороду, потім трохи начинки, накрити тістом, смажити 1-2 хвилини, потім перевернути, обсмажити з другого боку.
Подавати гарячими зі сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сосиски в капусті.
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…