Для тіста: 300 г борошна, столова ложка сухих дріжджів, яйце, 0,5 л води, чайна ложка солі, олія для смаження.
Для начинки: 2 пучки зеленої цибулі або 2 ріпчасті цибулини, 8 варених яєць, сіль за смаком, сметана.
ЯК ГОТУВАТИ?
Приготувати тісто. Всі продукти з’єднати, заколотити рідке тісто, поставити в тепле місце на 10 хвилин.
Приготувати начинку. Цибулю очистити, вимити. Цибулю та яйця нарізати дрібними кубиками, посолити, перемішати.
Розігріти на сковороді олію, столовою ложкою викласти тісто на сковороду, потім трохи начинки, накрити тістом, смажити 1-2 хвилини, потім перевернути, обсмажити з другого боку.
Подавати гарячими зі сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сосиски в капусті.
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…
У деяких випадках заповіт не має сили — частина спадку належить родичам за законом. Хто…
Шукаєте простий і смачний рецепт до чаю? Цей пісочний пиріг із варенням підкорює з першого…
Автоматичне перепризначення субсидій стосується більшості домогосподарств. Але якщо змінився склад сім’ї або майновий стан —…
Грузинська кухня відома своїми насиченими смаками, ароматами спецій та щедрою зеленню. Один із її кулінарних…