ЯК ГОТУВАТИ?
1. Печінку помити, очистити від плівок. Варити 15 хвилин.
2. Цибулю подрібнити, обсмажити на сковороді на маслі й додати подрібнений часник.
3. Печінку подрібнити у блендері, яйця збити з сіллю.
4. Скласти все в каструлю. Влити молоко, додати спеції, сіль. Варити 15 хвилин. Додати масло. Перекласти в банку.
Раніше ми розповідали про бюджетний сніданок – яйця у гнізді.
22 травня в Україні відзначають Міжнародний день біологічного різноманіття і День Шерлока Холмса . Вшановують…
За понаднормовий стаж українські пенсіонери можуть отримати доплату. Про які суми йдеться, і хто може…
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.