ЯК ГОТУВАТИ?
1. Печінку помити, очистити від плівок. Варити 15 хвилин.
2. Цибулю подрібнити, обсмажити на сковороді на маслі й додати подрібнений часник.
3. Печінку подрібнити у блендері, яйця збити з сіллю.
4. Скласти все в каструлю. Влити молоко, додати спеції, сіль. Варити 15 хвилин. Додати масло. Перекласти в банку.
Раніше ми розповідали про бюджетний сніданок – яйця у гнізді.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…