Баклажани. Німецькі дослідники забороняють їсти баклажани сирими, бо вони містять соланін – токсин. У невеликих кількостях він безпечний для здоров’я, але якщо з’їсти багато сирих баклажанів, почнуться проблеми зі шлунково-кишковим трактом.
Зелена квасоля. В її складі теж є отруйні сполуки. Якщо переборщити з кількістю сирої зеленої квасолі, це може спровокувати порушення травлення, а також мігрень.
Ревінь. Він містить щавлеву кислоту, яка теж може викликати проблеми зі шлунком.
Яйця. Сирі яйця можуть бути джерелом сальмонели. Найчастіше отруєння відбуваються влітку, бо бактерії люблять тепло.
Джерело: Аgronews.ua
Знання цих типових помилок - перший крок до їх запобігання. Усвідомлюючи, що саме найчастіше заважає…
Деякі українці зможуть отримати компенсації за оренду житла. Як отримати кошти й хто саме може…
Масштабна зимова допомога на підході. Грошові виплати й утеплення осель — новий план підтримки для…
ПФУ оновив правила розрахунку субсидій. Що тепер враховуються при призначенні допомоги і як це впливає…
ПФУ назвав категорії громадян, яким потрібно підтвердити право на виплати до листопада. Як і де…
В Україні запрацювали нові правила мобільного зв’язку. Що зміниться у жовтні?