Баклажани. Німецькі дослідники забороняють їсти баклажани сирими, бо вони містять соланін – токсин. У невеликих кількостях він безпечний для здоров’я, але якщо з’їсти багато сирих баклажанів, почнуться проблеми зі шлунково-кишковим трактом.
Зелена квасоля. В її складі теж є отруйні сполуки. Якщо переборщити з кількістю сирої зеленої квасолі, це може спровокувати порушення травлення, а також мігрень.
Ревінь. Він містить щавлеву кислоту, яка теж може викликати проблеми зі шлунком.
Яйця. Сирі яйця можуть бути джерелом сальмонели. Найчастіше отруєння відбуваються влітку, бо бактерії люблять тепло.
Джерело: Аgronews.ua
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?