Новини

Свинячі реберця з чорносливом

Свинячі реберця обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки, складаємо в гусятницю, перчимо, солимо за смаком (можна курячою “Мівіною”), кладемо лавровый лист, трохи базиліку, пересипаємо чорносливом. Тушкуємо до готовності в духовці при температурі 180 градусів. М’ясо виходить дуже смачне. Таке м’ясо можна готувати з рисом або картоплею. Замість реберець можна використовувати курячі крильця.

Раніше ми розповідали, як приготувати фаршировані курячі стегенця.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 7 жовтня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

06/10/2025 23:46
  • Новини

Українка перевірила 4 види сметани: 3 з них опинилися з добавками

Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…

06/10/2025 23:11
  • Новини

Якщо не користуєтеся карткою «Ощадбанку», готуйтеся платити

Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…

06/10/2025 21:19
  • Новини

ЦНАПи будуть надавати нові послуги: що тепер доступно пенсіонерам

Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.

06/10/2025 20:44
  • Новини

Секрет ідеальних чебуреків з яловичиною – простий рецепт будинку

Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…

06/10/2025 20:26
  • Новини

Фото, відбитки й контроль кожного візиту: ЄС кардинально змінює правила перетину кордону

Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…

06/10/2025 19:55