Свинячі реберця обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки, складаємо в гусятницю, перчимо, солимо за смаком (можна курячою “Мівіною”), кладемо лавровый лист, трохи базиліку, пересипаємо чорносливом. Тушкуємо до готовності в духовці при температурі 180 градусів. М’ясо виходить дуже смачне. Таке м’ясо можна готувати з рисом або картоплею. Замість реберець можна використовувати курячі крильця.
Раніше ми розповідали, як приготувати фаршировані курячі стегенця.
Українцям із 5 областей доступна нова гуманітарна допомога, потрібно лише заповнити попердню форму реєстрації. Хто…
Неправильні дані в правовстановлюючих документах можуть завадити власнику вільно розпоряджатися майном. Навіть незначні описки здатні…
Популярність рослинного молока зростає. Чим особливий цей напій і чи може він замінити коров’яче молоко?
Українці можуть отримувати не лише пенсію, а й певні пільги та доплати. Сьогодні розповідаємо, як…
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.