Новини

Свинячі реберця з чорносливом

Свинячі реберця обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки, складаємо в гусятницю, перчимо, солимо за смаком (можна курячою “Мівіною”), кладемо лавровый лист, трохи базиліку, пересипаємо чорносливом. Тушкуємо до готовності в духовці при температурі 180 градусів. М’ясо виходить дуже смачне. Таке м’ясо можна готувати з рисом або картоплею. Замість реберець можна використовувати курячі крильця.

Раніше ми розповідали, як приготувати фаршировані курячі стегенця.

Новое на сайте

  • Новини

У 5 областях відкрита реєстрація на продуктові набори, одяг та засоби гігієни: як отримати

Українцям із 5 областей доступна нова гуманітарна допомога, потрібно лише заповнити попердню форму реєстрації. Хто…

22/08/2025 09:00
  • Новини

Перевірте свої документи: ці помилки можуть залишити вас без права власності – як їх виправити

Неправильні дані в правовстановлюючих документах можуть завадити власнику вільно розпоряджатися майном. Навіть незначні описки здатні…

22/08/2025 08:03
  • Новини

Рослинне молоко проти традиційного коров’ячого: лікар розповів, яке насправді корисніше

Популярність рослинного молока зростає. Чим особливий цей напій і чи може він замінити коров’яче молоко?

22/08/2025 06:47
  • Новини

Які пільги можуть отримати пенсіонери зі стажем понад 40 років – повний перелік

Українці можуть отримувати не лише пенсію, а й певні пільги та доплати. Сьогодні розповідаємо, як…

22/08/2025 05:33
  • Здоров'я
  • Статті

Коензим Q10: причини дефіциту та способи поповнення

Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…

22/08/2025 00:20
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 22 серпня

У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.

21/08/2025 22:52