Приготуйте надзвичайно смачні мініпаски за допомогою звичайних склянок! Це дуже простий і легкий рецепт, з допомогою якого вдасться приготувати оригінальну великодню випічку.
Раніше ми розповідали, як приготувати паску, яка залишиться м’якою навіть через тиждень.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – щіпка
- Цукор – 150 г
- Кефір – 300 мл
- Вершкове масло – 10 мл
- Борошно – 300 г
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Родзинки – 50 г
Приготування:
- Змішайте яйця, сіль та цукор до повного розчинення.
- Додайте кефір та розтоплене вершкове масло, продовжуючи перемішувати.
- Додайте борошно та розпушувач, замішайте густе тісто.
- Додайте родзинки, ретельно перемішайте.
- Змастіть 200 мл склянки олією, заповніть їх тістом на дві третини.
- Склянки поставте на деко з пергаменом і відправте у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: