Раніше ми давали рецепт квасолі з яблуками і копченою паприкою.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат з буряком та зеленим горошком.
Інгредієнти:
- Буряк – 2 шт. (середні)
- Зелений горошок (консервований чи свіжий) – 200 гр
- Зелень (кріп, петрушка) – до смаку
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. (обсмажений)
- Сіль – за смаком
- Мелений чорний перець – за смаком
- Оливкова олія – для заправки.
Приготування:
1. Буряк відваріть або запікайте до готовності, очистіть і наріжте кубиками.
2. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте до золотистого кольору.
3. У мисці змішайте буряк, зелений горошок, обсмажену цибулю та подрібнену зелень.
4. Посоліть, поперчіть до смаку і заправте оливковою олією.
5. Акуратно перемішайте та подавайте.
Вас також можуть зацікавити новини: