Вівторок, 25 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайпишніші й найхрусткіші бельгійські вафлі: готуємо без вафельниці за 10 хвилин

Найпишніші й найхрусткіші бельгійські вафлі: готуємо без вафельниці за 10 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке
Для приготування пишних і смачних бельгійських вафель потрібен мінімум продуктів і часу. І можна обійтися навіть без вафельниці.

У День вафель саме час спробувати приготувати ці кондитерські вироби. Повірте, зробити це зовсім просто, а вафельницю цілком можна замінити звичайною сковорідкою!

Раніше ми розповідали, як приготувати найкорисніший пиріг без борошна та масла.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • молоко – 100 г
  • борошно – 200 г
  • вершкове масло – 100 г
  • цукор – 150 г
  • ваніль

Приготування:

  1. В глибокій ємності збийте яйця з цукром до пишної піни.
  2. Влийте молоко кімнатної температури, додайте ваніль і сіль за смаком. Перемішайте.
  3. Влийте в ємність розтоплене, трохи охолоджене вершкове масло.
  4. Всипте борошно й збийте отримане тісто.
  5. Вилийте трохи тіста в розігріту суху сковороду трохи й розподіліть його рівно по дну. Обсмажте вафлі з двох сторін.
  6. Вафлі можна подавати в такому вигляді або загорнути в трубочки. За допомогою кондитерського шприца або рукава наповніть їх згущеним молоком або кремом. Також можна прикрасити ягодами.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні