Для заправки: оливкова олія, мед (за смаком), гірчиця (за смаком).
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: по-перше – капусти має бути вдвічі більше, ніж буряка, по-друге – буряк швидко можна приготувати в мікрохвильовці. Помити, скласти в рукав для запікання, зав’язати кінці й на 80% потужності варити 15 хвилин. Якщо буряк великий, то розрізати на декілька частин.
Регулярне вимкнення мобільного телефону – запорука його тривалої коректної роботи. Фахівці переконують, що таким чином…
Морква росте на кожній ділянці, але не всім вдається зібрати врожай, яким можна похвалитися чи…
18 березня очікується суттєве похолодання, як вночі, так і вдень, на Сумщині - сніг.
Нестійка мінлива погода також впливає на самопочуття людей.
Хороша постава – це не лише краса, а й здоров'я. При неправильній поставі можуть поступово…
Чи можна покращити зір за допомогою вправ? Якби ми не лінувалися і наполегливо займалися гімнастикою…