Пікантний салат
Інгредієнти:
- «Капуста – 1,5 кілограма,
- буряк – 2 штуки (середнього розміру),
- часник – 1 штука (велика головка),
- болгарський перець – 2 штуки,
- сіль – 3 столові ложки,
- цукор – 1 столова ложка (без гірки),
- оцет 9 %-ий – 4 столові ложки.
Приготування:
1. Готуємо овочі. Капусту ріжемо великими шматками. Буряк чистимо і дуже тонко нарізаємо пластинками. Часник чистимо і ріжемо навпіл. Перець ріжемо квадратами.
2. Робимо маринад. В гарячу воду (1,5 літра) додаємо цукор і сіль.⠀
3. Беремо трилітрову банку і викладаємо овочі шарами: болгарський перець, часник, буряк, капуста. Заливаємо все оцтом і маринадом.⠀
Залишаємо банку на два дні при кімнатній температурі. Як приготується, прибираємо в холодильник. Поливаємо соняшниковою олією і подаємо на стіл».⠀
В’ячеслав Андрійович, м. Суми
Вас також можуть зацікавити новини: