Усього парочка кулінарних секретів й тісто на вареники без єдиного яйця вийде еластичним, м’яким та легким у роботі.
Читайте також: Готуємо за рецептами наших читачів: кримськотатарські вареники з м’ясом
Інгредієнти:
- борошно – 500 г
- вода – 250 мл
- рослинна олія – 2 ст. л.
- сіль – ½ ч. л.
Приготування:
- Почніть з того, що в теплу воду додайте сіль та олію, ретельно перемішайте.
- Поступово вводьте борошно, замішуючи тісто.
- Обов’язково дайте йому відпочити 20-30 хвилин – це зробить його еластичнішим.
- Ключовий момент – додавання олії, яка надає тісту м’якість, а використання теплої води покращує його пластичність.
- З такими варениками працювати одне задоволення: вони зберігають форму, не розварюються і залишаються ніжними після приготування.
Вас також можуть зацікавити новини: