Вівторок, 11 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіхто навіть не здогадається, з якого тіста приготований цей рулет: неймовірно ніжний...

Ніхто навіть не здогадається, з якого тіста приготований цей рулет: неймовірно ніжний десерт

Этот материал также доступен на русском языке
Так, млинці ви ще точно не готували. Цей десерт вже встиг стати нашумівшим і все тому, що готується легко і просто.

Хтось його називає дивним словом паннукакку, а хтось – фінським млинцем. Рецептом оригінальної випічки поділилася фудблогерка Юлія Сімончук.

Читайте також:  Одночасно три різні начинки в кожному: готуємо неймовірні млинці «Королівські»

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • борошно – 200 г;
  • молоко – 420 мл;
  • масло – 30 г;
  • цукор – 1-2 ст.л.

Для начинки:

  • вершковий сир – 300 г;
  • вершки 30% – 70 мл;
  • цукрова пудра – 70 г;
  • ягоди (вишні, суміш ягід, або які любите) – 300-400 г;
  • цукор – 1-2 ст.л;
  • крохмаль – 1 ст.л.

Приготування:

  1. Вершкове масло треба розтопити.
  2. У глибокій мисці з’єднайте яйця, молоко, масло, цукор і просіяне борошно. За допомогою блендера або віночка збийте до однорідної суміші.
  3. Дайте тісту постояти 10 хвилин.
  4. Розігрійте духовку до 210-220 градусів. Деко застеліть пергаментом або щедро змастіть маслом і вилийте тісто.
  5. Відправте у духовку на 15-20 хвилин.
  6. У цей час приготуйте крем. Збийте до густого стану вершки, пудру і сир.
  7. Ягоди трохи проваріть до розчинення цукру, додайте крохмаль, варіть до густого стану. Охолодіть.
  8. Млинець спочатку змажте кремом, а потім розподіліть ягоди і заверніть його у рулет.
  9. Наріжте на порційні шматочки і насолоджуйтесь неймовірно смачним десертом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні