Хтось його називає дивним словом паннукакку, а хтось – фінським млинцем. Рецептом оригінальної випічки поділилася фудблогерка Юлія Сімончук.
Читайте також: Одночасно три різні начинки в кожному: готуємо неймовірні млинці «Королівські»
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт;
- борошно – 200 г;
- молоко – 420 мл;
- масло – 30 г;
- цукор – 1-2 ст.л.
Для начинки:
- вершковий сир – 300 г;
- вершки 30% – 70 мл;
- цукрова пудра – 70 г;
- ягоди (вишні, суміш ягід, або які любите) – 300-400 г;
- цукор – 1-2 ст.л;
- крохмаль – 1 ст.л.
Приготування:
- Вершкове масло треба розтопити.
- У глибокій мисці з’єднайте яйця, молоко, масло, цукор і просіяне борошно. За допомогою блендера або віночка збийте до однорідної суміші.
- Дайте тісту постояти 10 хвилин.
- Розігрійте духовку до 210-220 градусів. Деко застеліть пергаментом або щедро змастіть маслом і вилийте тісто.
- Відправте у духовку на 15-20 хвилин.
- У цей час приготуйте крем. Збийте до густого стану вершки, пудру і сир.
- Ягоди трохи проваріть до розчинення цукру, додайте крохмаль, варіть до густого стану. Охолодіть.
- Млинець спочатку змажте кремом, а потім розподіліть ягоди і заверніть його у рулет.
- Наріжте на порційні шматочки і насолоджуйтесь неймовірно смачним десертом.
Вас також можуть зацікавити новини: